Hasseltse flensjes
Aantal personen: 4
Ingrediënten
8 flensjes
2 el suiker
2 dl slagroom
4 cl jenever
4 cl heidebitter ( likeur uit Hasselt)
appelstroop naar smaak
Bereiden
- De flensjes insmeren met een beetje appelstroop.
- Dichtvouwen en in een beboterde schaal leggen.
- Een koffielepel suiker per persoon over de flensjes strooien en in een warme oven plaatsen.
- De room kloppen tot een vaste massa.
- Jenever en Heidebitter (likeur uit Hasselt) toevoegen.
- Over de warme pannekoeken gieten.
- Onder een hete grill laten gratineren.
- Op warm bord opdienen.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Gegratineerde geitenkaas
Citroen-Yoghurtbavarois
Warme perentaart
Cake van de abt met quadrupel
Chocolade taart met sinaasappelrasp