Hasseltse flensjes
Aantal personen: 4
Ingrediënten
8 flensjes
2 el suiker
2 dl slagroom
4 cl jenever
4 cl heidebitter ( likeur uit Hasselt)
appelstroop naar smaak
Bereiden
- De flensjes insmeren met een beetje appelstroop.
- Dichtvouwen en in een beboterde schaal leggen.
- Een koffielepel suiker per persoon over de flensjes strooien en in een warme oven plaatsen.
- De room kloppen tot een vaste massa.
- Jenever en Heidebitter (likeur uit Hasselt) toevoegen.
- Over de warme pannekoeken gieten.
- Onder een hete grill laten gratineren.
- Op warm bord opdienen.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Chocolade ricottataartjes
Warme appels op een spiegel van gele vla
Mousse van witte chocolade met verse geitenkaas
Appelstrudel met vanilleijs
Abrikozenkruimelvlaai